mandag 5. mars 2012Her ser dere en baby lue som jeg
har begynt på,fikk bare et bilde på pc og spørsmål om jeg kunne klare og strikke en slik lue.Tok utfordningen og satte i gang.Når den er ferdig kommer et nytt bilde.JIPPI JEG KLARER DET.


Så er jeg tilbake igjen med kjolen til vesle snuppa i huset,
nå er den endelig ferdig,hun kler det så godt.
Morsomt og lage slike små ting til små jenter.
Strikket også et hjerte syns det passet bra.

Du kan bruke den enten som en kjole eller tunika.
Fin til begge deler.Har allerede begynt på noe nytt ,sier ikke hva det er .
Det kommer senere .Må snart få satt i gang med mine maleprosjekter og,og lage meg noen nye hyller.
Det kommer det kommer.Er ikke helt inspirert enda.Er veldig mye jeg har lyst til og mange ideer i hodet.                              Håper dere alle har hatt en fin dag .Og takk for at dere tar turen innom meg.

                                                        Klem Mette.

                                             

5 kommentarer:

 1. Så flink du er, den kjolen var jo supersøt!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for en koselig kommentar.Det er så koselig når og få tilbake meldinger.Setter stor pris på det.Håper du titter innom flere ganger

   Vi snakkes. Klem Mette.

   Slett
 2. Takk for koselig hilsen Mette! Gøy at du likte etikettene. Jeg har en ganske stor samling bokser jeg også, hihi. Setter dem i oppvaskmaskinen, så er de klare til all slags artig bruk. Sikkert fint å male dem hvite som du skriver om, eller spraye dem hvite er kanskje enda raskere/lettere. Fant forresten ut i går at lokket som er til vaniljesukker og bakepulver passer godt å legge oppå en blikkboks hvis man vil ha et løst lokk på.Ha en koselig kveld videre, det lille som er igjen av den =)

  SvarSlett
 3. La meg forresten til som følger her hos deg, håper det er greit =)

  SvarSlett
 4. Ånei - kjære søte deg, så TRIST!!! Jeg elsker dyr og blir veldig knyttet til dyrene mine, så jeg kan bare tenke meg hvor vond dag du har i dag. Føler virkelig med deg og synes du tok et riktig valg selvom det var vanskelig. Sender en stor trøsteklem herfra og ønsker deg lykke til med resten av dagen....og dagene som kommer!

  SvarSlett